Responsiv Reklameplads

Om Os

Mennesket er et væsen fuld af egenskaber. Vi er udstyrret med forskellige sanser. De fem vigtigste sanser vi har fået tildelt må siges at være syns-, lugte-, smags-, føle- og høresansen. På musiclovers.dk er specielt den sidstenævnte i fokus, nemlig høresansen. En sans vi mennesker i høj grad anvender gennem vores liv, og som giver os muligheden for at forstå og lære af hinanden, hvilket blandt andet sker gennem musikken.

Kunstnere udtrykker deres følelser gennem musikken, mens vi på musiclovers.dk udtrykker vores opfattelser af musikken ved hjælp af hørelsen. På musiclovers.dk har vi fuld forståelse for at der findes forskellige musikalske genre, men også forståelse for at folk er forskellige, både når det kommer til lydopfattelse og forståelsen her af. Det mener vi fra musiclovers.dk udelukkende giver plads til diskussioner, som vil øge din viden og give dig mulighed for, at dele de erfaringer du pådrager dig. Vi ønsker at være det sted, hvor både gode og dårlige oplevelser deles, specielt de gode. Alsammen noget vi mener sker gennem egne, eller andres lydmæssige opdagelser.

For musiclovers.dk er høresansens forum, et forum lavet af musikelskere og for musikelskere. Vi byder dig velkommen til et forum med plads til alle, bare du er en smule interesseret i musik.